Pszichodráma csoportterápia. Pszichoterápia, traumaterápia, irodalom. x |
Ez a webhely a pszichodráma csoportok indulása és az irodalmi pszichoodráma-terápia keresőkifejezésekkel az első Google-oldalon szerepel. ÖN IS ÍGY TALÁLT RÁ! Az Ön terápiás vállalkozása számára előnyös lehet, ha itt hirdeti meg az aktuális pszichodráma-csoportok indulását. A saját honlapjukra mutató link növelheti oldaluk látogatottságát. Szakmai cikkek publikálásra is van lehetőség. Témáink között újabban a kognitív pánik elmélete és a viselkedésterápia is szerepel. Írjon: >levél küldése<

2012. február 28., kedd

Agykontroll + pszichodráma

Eddig még soha senkinek nem jutott eszébe, hogy a pszichodrámát az agykontrollal összekapcsolja! Dr. Kállay O. Béla zsenialitását dicséri az új projekt, amely vélhetően világszabadalom lesz perceken belül. Személyiségfejlesztés garantált. Önismerete megnő, agykapacitása kiterjed. És közben még relaxálhat is!

Jelentkezzen a pszichodráma-csoport tagjai közé most azonnal. Az első 10 jelentkező részt vehet ingyenes agyfél-tekeversenyünkön, amelynek fődíja egy matyómintás kényszerzubbony. Iratkozzon fel itt: Agykontroll.