Pszichodráma csoportterápia. Pszichoterápia, traumaterápia, irodalom. x |
Masszázs outlet és más témájú cikkek: Egészséges test, egészséges lélek. Az Ön vállalkozása számára előnyös lehet, ha az oldalára mutató link elhelyezésével szakmai vagy PR-cikket helyez el ezen a honlapon. Írjon: >levél küldése<

Google első 10 találat, weboptimizálás

Lélektani szempontból külön jelentősége van annak, ha egy honlap valamely keresőkérdéssel a Google-keresés során az első 10 találat közé kerül. Akadtak praxisunkban páciensek, akik napokig tartó euforikus állapotba kerültek az első helyek valamelyikének megszerzése esetén, míg ennek a helyezésnek az elvesztése pszichotraumatikus hatás tett rájuk és hetekig tartó depresszióba estek.

Ismert emellett a pánikbetegségek egy speciális fajtája, a nehezen gyógyítható googlefóbia. Ennek lényege a beteges félelem attól, hogy honlapunk helyezése alább esett a rangsorban. Az ebben szenvedők rettegnek attól, hogy megnézzék a helyezéseket - miközben kényszeresen akár óránként mégis megnézik a listát. A googlefóbia egyetlen hatásos ellenszere a keresőoptimalizálás, ám ennek gyógyító hatása csak roppant lassan mutatkozik meg még abban az esetben is, ha első helyezett seo-szakember végzi a kezelést és el tudja érni, hogy a páciens weboldala tartósan a Google találati lista első 10 helyei közül tartsa magát.

A pánikbeteg teljesen tünetmentessé akkor válik, ha szájtja az első Google-helyre kerül és hosszabb időn át ott is marad. A fóbiás kezelt ez esetben egyre ritkábban hívja le a találatok, mígnem teljesen érzéketlenné válik a top10pozíciók iránt. Ha megfelelő volt az optimalizációs pszichoterápia (más néven arvisura), akkor a beteg még azután sem esik vissza fóviájába, miután honlapját hátrább sorolják a keresőrobotok.

Mivel tehát a Google első 10 találat közé kerülésnek pszichikai ereje van és a honlap tulajdonosára lélektani hatással bír, ezért a sikeres weboptimalizálás javallott preventív jelleggel is.

Esetleírások

az SMS marketing weblap első helye

Telefonüzenetek küldése Gateway rendszerben. Az SMS-kampány mint a tömegpszichózis meglovagolásának módszere. Mobilmarketing:

a Cégalapítás Ukrajnában Google-helyezése

A páciens drámai pozícióvesztési panaszokkal fordult a terapeutához. Helyzetét tragikusan fogta fel és nem látott kiutat a krízisszituációból. Honlapoptimalizáló kúrát és linképítő infúziót rendeltünk, minek hatására a weboldal hamarosan élpozíciókba került számos kulcsszóval, úgy mint:
A pánik kognitív elméletével foglalkozó pszichológusok szerint a Google első 10 találata közé kerülésnek a honlaptulajdonosra nézve lélektani hatással bír. Gyógyulását hatékonyan elősegítheti néhány keresőmarketing-célzatú PRcikk elhelyezés nagy értékű weboldalakon.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése