Pszichodráma csoportterápia. Pszichoterápia, traumaterápia, irodalom. x |
Masszázs outlet és más témájú cikkek: Egészséges test, egészséges lélek. Az Ön vállalkozása számára előnyös lehet, ha az oldalára mutató link elhelyezésével szakmai vagy PR-cikket helyez el ezen a honlapon. Írjon: >levél küldése<

Google első 10 találat, weboptimizálás

Google helyezés javítása

Lélektani szempontból külön jelentősége van annak, ha egy honlap valamely keresőkérdéssel a Google-keresés során az Acer vagy Lenovo laptop kijelzőjén az első 10 találat közé kerül. Akadtak praxisunkban páciensek, akik napokig tartó euforikus állapotba kerültek az első helyek valamelyikének megszerzése esetén, míg ennek a helyezésnek az elvesztése pszichotraumatikus hatás tett rájuk és hetekig tartó depresszióba estek. Az állapot javítás hosszadalmas volt. Lásd még: Helyezés javítás optimalizálással (Google-honlap)

Ismert emellett a pánikbetegségek egy speciális fajtája, a nehezen gyógyítható googlefóbia. Ennek lényege a beteges félelem attól, hogy honlapunk helyezése alább esett a rangsorban. Az ebben szenvedők rettegnek attól, hogy megnézzék a helyezéseket - miközben kényszeresen akár óránként mégis megnézik a listát. A googlefóbia egyetlen hatásos ellenszere a keresőoptimalizálás, ám ennek gyógyító hatása csak roppant lassan mutatkozik meg még abban az esetben is, ha első helyezett seo-szakember végzi a kezelést és el tudja érni, hogy a páciens weboldala tartósan a Google találati lista első 10 helyei közül tartsa magát.

Honlap-seo: laptop szerviz


A notebook tulajdonosok körében a pánikbeteg teljesen tünetmentessé akkor válik, ha szájtja az első Google-helyre kerül és hosszabb időn át ott is marad. Az izolált beteg, a kereső fóbiás kezelt ez esetben egyre ritkábban hívja le a találatok, mígnem teljesen érzéketlenné válik a top10pozíciók iránt. Ha megfelelő volt az optimalizációs pszichoterápia (más néven arvisura), akkor a beteg még azután sem esik vissza fóbiájába, miután laptopját elkobozzák a nővérek és honlapját hátrább sorolják a keresőrobotok.

Mivel tehát az állapot és notebook javítás a budapesti Acer szervizben a Google első 10 találat közé kerülésnek pszichikai ereje van és a honlap tulajdonosára lélektani hatással bír, ezért a sikeres weboptimalizálás javallott preventív jelleggel is számítógépes ellenőrzés mellett. Az izolált Chrome böngészőnek köszönhetően nemcsak a vásárlások, hanem a bankolás is technikailag azt jelenti, hogy minden megnyitott weblap a monitoron külön folyamatként jön létre, így a processzort lelkileg jobban megterheli, cserébe nagyobb biztonságért.

Esetleírások

az SMS marketing weblap első helye

Telefonüzenetek küldése Gateway rendszerben. Az SMS-kampány mint a tömegpszichózis meglovagolásának módszere. Mobilmarketing:
  • magyar mobilra ingyen csoportos sms küldés online 

a Cégalapítás Ukrajnában Google-helyezése

A páciens drámai pozícióvesztési panaszokkal fordult a terapeutához. Helyzetét tragikusan fogta fel és nem látott kiutat a krízisszituációból. Honlapoptimalizáló kúrát és linképítő infúziót rendeltünk, minek hatására a weboldal hamarosan élpozíciókba került számos kulcsszóval, úgy mint:
Chrome frissítés. A pánik kognitív elméletével foglalkozó pszichológusok szerint a Google első 10 találata közé kerülésnek a honlaptulajdonosra nézve lélektani hatással bír. Gyógyulását hatékonyan elősegítheti néhány keresőmarketing-célzatú PRcikk elhelyezés nagy értékű weboldalakon.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése