Pszichodráma csoportterápia. Pszichoterápia, traumaterápia, irodalom. x |
Ez a webhely a pszichodráma csoportok indulása és az irodalmi pszichoodráma-terápia keresőkifejezésekkel az első Google-oldalon szerepel. ÖN IS ÍGY TALÁLT RÁ! Az Ön terápiás vállalkozása számára előnyös lehet, ha itt hirdeti meg az aktuális pszichodráma-csoportok indulását. A saját honlapjukra mutató link növelheti oldaluk látogatottságát. Szakmai cikkek publikálásra is van lehetőség. Témáink között újabban a kognitív pánik elmélete és a viselkedésterápia is szerepel. Írjon: >levél küldése<

2011. december 7., szerda

Virtuális pszichodráma-csoportok indulnak

Nincs ideje arra, hogy a foglalkozások helyszínére utazgasson? Nem alkalmas önnek a megszabott időpont? Nem találja eléggé hatékonynak a kezelést? Iratkozzon be virtuális pszichodráma-csoportunkba és vegyen részt a foglalkozásainkon számítógépe előtt ülve, kellemes zene mellett, teát szürcsölve. Klinikai eredményeink semmivel sem rosszabbak, mint a hagyományosan tartott csoportterápiáké.

Szolgáltatásunk két célcsoport számára indul, az első a traumaterápiás kezelést preferálja, a második profilja az önismeret fejlesztése.

  • Traumaterápia. Terapeutáink irodalmi segédanyagokat használva segítenek Önnek abban, hogy leküzdje valamely (talán nem is tudatosult) pszichés trauma utóhatásait, enyhítse szorongását, megszabadítsa nyomasztó álmaitól; másfelől.
  • Stresszoldás. Mindent elkövetünk azért, hogy Ön kezelni tudja a stresszes helyzeteket. Egyfelől segítünk a stresszhatások oldásában, enyhítésében, másfelől felkészítjük Önt arra, hogy eredményesen elkerülje a stresszel járó élethelyzeteket, vagy kikerülni mégsem tudja őket, megfelelő reakciókkal kivédje káros hatásukat.
  • Önismeret, személyiségfejlesztés.
 Jelentkezzen! 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése