Pszichodráma csoportterápia. Pszichoterápia, traumaterápia, irodalom. x |
Masszázs outlet és más témájú cikkek: Egészséges test, egészséges lélek. Az Ön vállalkozása számára előnyös lehet, ha az oldalára mutató link elhelyezésével szakmai vagy PR-cikket helyez el ezen a honlapon. Írjon: >levél küldése<

2011. december 7., szerda

Virtuális pszichodráma-csoportok indulnak

Budapesten virtuális pszichoterápiás dráma-csoportok indulnak abból a megfontolásból, ha az érdeklődőnek nincs ideje arra, hogy a foglalkozások helyszínére utazgasson? Nem alkalmas önnek a megszabott időpont? Nem találja eléggé hatékonynak a kezelést? Iratkozzon be virtuális pszichodráma-csoportunkba és vegyen részt a foglalkozásainkon számítógépe előtt ülve, kellemes zene mellett, teát szürcsölve. Klinikai eredményeink semmivel sem rosszabbak, mint a hagyományosan tartott csoportterápiáké. Jelentkezz!

Szolgáltatásunk két célcsoport számára indul, az első a traumaterápiás kezelést preferálja, a második profilja az önismeret fejlesztése.

  • Traumaterápia. Terapeutáink irodalmi segédanyagokat használva segítenek Önnek abban, hogy leküzdje valamely (talán nem is tudatosult) pszichés trauma utóhatásait, enyhítse szorongását, megszabadítsa nyomasztó álmaitól; másfelől.
  • Stresszoldás. Mindent elkövetünk azért, hogy Ön kezelni tudja a stresszes helyzeteket. Egyfelől segítünk a stresszhatások oldásában, enyhítésében, másfelől felkészítjük Önt arra, hogy eredményesen elkerülje a stresszel járó élethelyzeteket, vagy kikerülni mégsem tudja őket, megfelelő reakciókkal kivédje káros hatásukat.
  • Önismeret, személyiségfejlesztés.
 Jelentkezzen! 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése